Nuttige toepassing van stedelijke afvalstoffen

Met haar ontzorgingsmodel Public waste PartnershipS (PwPS) biedt Indaver openbare besturen drie types van dienstverlening aan: nuttige toepassing van stedelijk afval, organisatie van beheerssystemen en management van publieke verwerkingsinfrastructuur. 

Uitgebreid pakket

"De verwerking is gewaarborgd op de lange termijn, zonder logistieke of financiële addertjes onder het gras."

Kris Verwaeren, Directeur intergemeentelijk samenwerkingsverband DDS/VERKO Dendermonde

Indaver biedt openbare besturen een uitgebreid pakket aan verwerkingsmogelijkheden aan voor het afval van hun inwoners. Wij verwerken de meeste huishoudelijke afvalfracties in eigen installaties, wat garant staat voor flexibiliteit en continuïteit.

Gegarandeerde oplossing

Dankzij ons ruime netwerk aan installaties voor de verwerking van huishoudelijk afval kunnen wij uw openbare bestuur steeds een oplossing garanderen voor zijn afval. Daarbij respecteren wij strikt de wetgeving rond milieu en veiligheid en kiezen de meest kostenefficiënte oplossing voor u als klant.

Maximale terugwinning van materialen en energie

U kunt er op vertrouwen dat uw afval duurzaam wordt beheerd. We bieden kwaliteitsvolle recycling aan of recupereren energie bij thermische verwerking. We boren voortdurend nieuwe mogelijkheden aan voor verwerking en recycling en investeren in nieuwe technieken.

Bovendien kunnen we terugvallen op een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners voor afvalstoffen die we niet zelf verwerken. We onderwerpen al onze partners regelmatig aan grondige audits. Zo garanderen we dat er altijd een oplossing is voor uw afval, volgens de strengste wet- en regelgeving .

Aanbod van afvalverwerkingsdiensten: 

Share this page

Contact

Public waste PartnershipS
Dijle 17 a - BE-2800 MECHELEN
t +32 15 28 80 06