Langetermijnrelaties

Ideale partner voor de grootindustrie

In Europa is Indaver de voorkeurspartner voor de chemische en pharmaceutische industrie. De ervaring en affiniteit die Indaver daarmee heeft opgebouwd, zijn leidend in onze dienstverlening en streven naar klanttevredenheid. 

Dicht bij de klant

Indavers ongeëvenaarde begrip van de gevoeligheden en hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard in deze sectoren, maken Indaver uw ideale partner. Onze focus is ook op het bewaken van uw competitieve positie in Europa. U kunt van ons een duurzaam, veilig, betaalbaar afvalbeheer verwachten, met aandacht voor maximale terugwinning van energie en materialen en het vermijden van liabilities, ook op termijn.

Een dynamische benadering is daarbij cruciaal. Industrieel afvalbeheer is nu eenmaal complex. Niet in het minst vanwege veranderingen bij uw bedrijf (in productie en/of organisatie) en in de markt (technologie, wetgeving, enz). 

Met een langetermijnperspectief

Juist daarom ook is een lange-termijn benadering essentieel. Teams aan beide kanten  krijgen zo de kans ervaring op te bouwen met de specifieke klantsituatie en de mogelijkheden op de markt. Alleen door nauw samen te werken en kennis met elkaar te delen, kun je blijvend verbeteren. 

Deze filosofie is de kritieke succesfactor in al onze TWM-projecten. Dankzij getalenteerde, gemotiveerde en geschoolde medewerkers, die zich inzetten voor een gemeenschappelijk doel. Om eea in goede banen te leiden, stelt Indaver vaak klantspecifieke projectteams samen, op lokaal en/of op internationaal niveau.

 

 

Share this page