Gespecialiseerde installaties in heel Europa

Europese rijkwijdte

Indaver heeft een ruim palet aan eigen verwerkingsoplossingen voor kritische en/of gevoelige afvalstromen. Eigen grootschalige en hoogtechnologische installaties en overslagcentra, in verschillende Europese landen, bieden de zekerheid van een veilige verwerking, waarbij acceptatie gegarandeerd is. Onze industriële klanten waarderen de directe afvoer naar een eindverwerker, omdat ze zo kosten kunnen beheersen en risico’s vermijden. 

Tevens verwerking bij derden

Indaver vult haar eigen verwerkingsaanbod aan met externe verwerkingscapaciteit. We willen u immers voor elke afvalstof een oplossing bieden die technisch en economisch optimaal is. Voor elke afvalstof doet een ervaren team van specialisten, dat toegang heeft tot meer dan 300 Europese outlets, een onafhankelijke screening van de beschikbare verwerkingsoplossingen. 

Voor de beste oplossing

Bij het zoeken van de juiste verwerkingsoplossing voor elke afvalstof worden verschillende parameters in beschouwing genomen. Uiteraard dient elk centrum over de nodige vergunningen te beschikken en stevige referenties te hebben op het vlak van compliance, zodat elk risico op liabilities voor onze klanten uitgeschakeld wordt. Daarnaast dient de oplossing technisch geschikt en milieutechnisch optimaal te zijn. Ook het nabijheidsprincipe -en daarmee de prijs- is een bepalende factor.

Streng gecontroleerd

Om u te garanderen dat de verwerking bij partners gebeurt volgens de geldende wetgeving en haar eigen ‘Codes van goede praktijken in afvalbeheer’, beschikt Indaver over een geavanceerd auditsysteem.

Share this page