Specialist inzake industrieel afvalbeheer

Indaver biedt een antwoord op de uitdagingen van deze tijd

Duurzaam afvalbeheer is iets wat veel bedrijven nastreven. Dit wordt echter steeds complexer, doordat overheid en klanten daar steeds hogere eisen aan stellen. Juist bedrijven uit de chemische, farmaceutische en medische sector zijn gebrand op de veiligste en duurzaamste oplossingen voor de lange termijn, terwijl ze de kosten hiervoor willen beheersen. Herkent u dit? Als full service provider op het gebied van afvalbeheer kan Indaver u volledig ontzorgen.

Industrieel afval vereist robuuste oplossingen

Uw kritische en gevoelige afvalstromen vereisen een adequate verwerking. Veiligheid is immers topprioriteit in uw bedrijf en u wilt eventuele aansprakelijkheidsclaims strikt vermijden. U heeft daarbij te maken met complexe en telkens strenger wordende wet- en regelgeving. Daarnaast wordt u gevraagd om zuiniger en efficiënter omspringen met grondstoffen en energie en de kosten te beheersen. Het mag duidelijk zijn dat voor deze complexe uitdaging specialistische kennis noodzaak is.

Uw - gevaarlijk - afval in vakkundige handen

Indaver is dé specialist op het gebied van industrieel afvalbeheer. Met onze expertise op het vlak van technologie, markt en wet- en regelgeving zijn wij als geen ander in staat om uw complexe afvalstoffenbeheer op ons te nemen. Via ons Total Waste Management service model kunnen wij u volledig ontzorgen. Als uw partner bieden wij u totaaloplossingen waarbij we alle belangrijke criteria in het oog houden, van milieuoverwegingen via wettelijke en maatschappelijke verplichtingen tot aan kostenbeheersing.

Onze missie en kernwaarden als uitgangspunt

Onze missie ‘toonaangevend in duurzaam afvalbeheer’, is ook hier leidend: toonaangevend als verwerker van afval die continu investeert in verbeteringen en innovaties. Duurzaam dankzij de focus op verminderen van impact op het milieu en vermeerderen van terugwinning uit afval. Afvalbeheer waarin wij zoeken naar de beste oplossingen, afgestemd op de behoeften van elke klant.

Share this page