Een milieuvriendelijke oplossing voor elk type kunststof

Indaver kiest steeds de beste methode voor de verwerking van de kunststoffen van haar klanten. Ze heeft een oplossing voor alle plastics, met maximale vrijwaring van het leefmilieu. In een aantal gevallen kunnen de plastics hoogwaardig gerecycled worden.

Op haar vestiging in Willebroek worden recyclebare plastic folies, zakken, bigbags en monostromen harde plastics (zoals PVC-bouwafval) voorbehandeld voor recycling. Op de vestiging Doel verwerkt Indaver de niet-recyclebare plastics, gemengde plastic stromen, laminaten en compounds.

Maximale terugwinning

De duurzame voorbehandeling van harde PVC uit de bouw die Indaver verwerkt op haar Milieupark in Willebroek levert een eindproduct op dat kan gebruikt worden in de productie van nieuwe bouwmaterialen.

De bouw- en landbouwfolies en alle types van verpakkingsfolies die in Willebroek worden verwerkt, worden naar kwaliteit gesorteerd en voorbehandeld voor diverse recyclingtoepassingen in binnen-en buitenland.

Harde plastics worden, afhankelijk van het type en de recyclingvereisten, gesorteerd naar kleur, soort en kwaliteit en al dan niet vermalen voor ze naar de recyclingindustrie gaan. Hiervan worden regranulaten gemaakt om samen met nieuwe plastic korrels in te zetten in de productie van nieuwe plastics.

Share this page

Adres

Indaver Willebroek
Boomsesteenweg 199
2830 WILLEBROEK
België
t +32 3 860 73 00
f +32 3 866 38 03