Veelgestelde vragen

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk dus zeker onze vacatures. Uiteraard kan je ook spontaan solliciteren.

Bij Indaver hechten we veel belang aan je work-life balance. We willen dat iedereen met volle goesting en gezond aan de slag blijft. We maken werk van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

We geven iedereen de ruimte om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. We investeren in jou, onder meer via tal van opleidingen. En zo investeren we samen in een betere en duurzame toekomst. Bovendien zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden, ook dit maakt deel uit van onze focus op duurzame inzetbaarheid

Solliciteren bij Indaver is heel eenvoudig. We vragen je om je contactgegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief toe te voegen. Je bent slechts enkele kliks verwijderd van je sollicitatie. Want jouw positieve ervaring is belangrijk voor Indaver. Bekijk dus zeker onze vacatures.

Wie niet waagt, niet wint. Ook profielen die niet helemaal overstemmen met de vacature, komen voor ons in aanmerking. Uiteraard dienen er wel enkele gelijkenissen te zijn met de functieomschrijving. Waag gewoon je kans en overtuig ons van je goesting en spirit. 

Uiteraard! Spontaan solliciteren is heel gemakkelijk. Je klikt gewoon op ‘spontane sollicitatie’ in het overzicht met vacatures. Vermeld zeker in je motivatiebrief welke functies jou interesseren.

Wanneer je sollicitatie wordt weerhouden, nodigen we je uit voor een gesprek. Soms gaat het over meerdere gesprekken, verspreid over enkele weken. De totale doorlooptijd van je sollicitatie bedraagt ongeveer 3 weken. 

Indaver is geïnteresseerd in jouw potentieel. We zijn benieuwd naar hoe jij jouw carrière en jouw toekomst ziet binnen Indaver. Wees jezelf en leg ons je ambitie uit. En toon vooral dat je goesting hebt om bij Indaver te werken. 

Indaver is een bedrijf waar je eigen inbreng en open communicatie centraal staan. Daarom maken we voor elke nieuwe collega een introductie- en ontwikkelingsplan. Deze geven je een overzicht van alle informatie die belangrijk is bij de start van je carrière (bijvoorbeeld trainingen, documenten of vergaderingen). Dit is slechts een van de initiatieven die we nemen om van jou in geen tijd een van ons te maken.

Indaver organiseert vaak iets voor de medewerkers. Maar sluit je vooral aan bij de vriendenkring. Die organiseert op eigen initiatief leuke evenementen. Uiteraard is elke collega hier welkom. Meteen de beste gelegenheid om nieuwe gezichten te leren kennen. 

Share this page