Ontmoet je toekomstige werkgever

Hoe kies je jouw werkgever? Het helpt als je een idee hebt van het leven als werknemer daar. Op jobbeurzen geven onze medewerkers geïnteresseerden informatie over wat werken bij Indaver betekent. Zo ook op de jobbeurs van Groep T op 19 februari in Leuven.

Bedrijven staan te drummen om industrieel ingenieurs weg te kapen voor de neus van concullega’s. De beurs vond daarom voor het eerst plaats op een externe locatie, in één grote hal, omdat er zoveel deelnemers waren die met hun standjes kandidaten wilden lokken.

De stand van Indaver kreeg maar liefst 50 bezoekers over de vloer. Velen waren een week eerder ook al te gast geweest op onze site in Doel en waren nog steeds onder de indruk van het bedrijf waar ze daar mee hadden kennisgemaakt.

De bezoekers aan de stand van Indaver hadden vooral belangstelling voor profielen in de richtingen Chemie, Biochemie en Elektromechanica, maar ook onze commerciële functies konden op veel belangstellenden rekenen. Deze beurzen leveren steeds interessante kandidaten op, en dat was ook deze keer het geval voor vacatures van outlet manager, accountmanager en projectingenieur.

Op deze jobbeurzen is Indaver de volgende weken present. Kom zeker eens langs. We ontvangen jou met open armen!

DatumBeursPlaats
4/03/2020         Ingenium: Engineers of tomorrow                Bluepoint Antwerpen            
11/03/2020VTK LeuvenBrabanthal, Brabantlaan 1, 3001 Leuven        
25/03/2020We are Chemistry  (geannuleerd) 
2/04/2020S-Kring Bedrijven infoavond (BIA)campus De Nayer Sint-Katelijne-Waver    
12/05/2020Jobbeurs BeverenFreethielstadion, Beveren

 

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer info.

Share this page