Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Logistics Officer

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als eerste aanspreekpunt van het logistieke team voor de aankoop en stockbeheer van verpakkingen (vaten, containers, …), bekijk je dagelijks in onze databases de bewegingen van de recipiënten en materialen die we aankopen, verkopen en verhuren. Dit zowel voor eigen Indaver locaties als voor de locaties bij de Indaver klanten.
Jij zorgt voor de optimale inzet van het te verhuren/verkopen materiaal. In SAP voer je de materialen in met de tarieven waarbij je zorg draagt voor de uniformiteit in benaming en correcte tarieven. Bij tenders en/of nieuwe projecten verzamel je technische en financiële informatie over verpakkingen, transport en diensten.
Ook input/registreren van transporttarieven in de Indaver database een het bewaken van die uniformiteit bij input behoort tot je takenpakket.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Logistics Officer breng je marktsituaties en marktcontacten voor de logistieke afdeling in kaart. Je bent dan ook communicatief en vraagt door. Je werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat de informatie (op logistiek vlak, dienstverlening en verpakkingen) actueel en correct is. Jij wordt de expert in verpakkingsmiddelen die geschikt zijn om gevaarlijke afvalstoffen in te verpakken en te vervoeren maar ook kennis vergaren in transport en andere logistieke activiteiten wordt voor u een uitdaging. Je bent flexibel en kunt je snel en onverstoorbaar aanpassen aan de vaak veranderende situaties.

Hoe maak je het verschil?

 Je beschikt over een bachelordiploma.
 Je hebt 3 jaar ervaring in een operationele/logistieke omgeving, kennis van de ADR verpakkings- en transportwetgeving is een pluspunt.
 Je werkt heel nauwkeuring, kunt goed plannen en organiseren en samenwerken met collega’s, grondige kennis van SAP is een pluspunt.
 Je beschikt over een degelijke talenkennis.

Wat bieden wij jou?

 Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed.
 De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s.
 Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Kallo te werken in een klein team dat internationaal gericht is. Er heerst een open en collegiale sfeer,. Je hebt ook contacten met andere (inter)nationale diensten en collega’s om informatie te vergaren.

Share this page