Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Stagiair(e) Implementatie Onderhoudsprogramma

Werkgever
Indaver
Locatie
Willebroek
Type contract
Stage

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op het Indaver Milieupark in Willebroek staat de nieuwe PMD (plastics, metalen, drinkkartons) sorteerinstallatie van Indaver. Hier selecteren wij uit jaarlijks 60.000 ton PMD 14 zuivere materiaalstromen. Als stagiair ga jij aan de slag met de onderhoudsplanning van deze PMD-installatie. Je zoekt alle gegevens uit, zet ze om in het juiste format en implementeert ze in ons nieuwe onderhoudsprogramma Ultimo.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je kunt goed zelfstandig werken, je bent volhardend en neemt het initiatief om je stageopdracht tot een goed einde te brengen. Je pakt het werk gedegen op en voert het nauwkeurig uit. Als teamplayer ben je flexibel en communicatief. Je krijgt begeleiding om de theorie om te zetten in de praktijk waarbij je ook aan je soft skills werkt.

Hoe maak je het verschil?

  • Je volgt een technische studie op TSO-niveau.
  • Je bent gemotiveerd en kunt zelfstandig en nauwkeurig werken.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent op zoekt naar een stage.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende stage in een dynamisch werkveld.
  • Een opdracht met een duidelijke meerwaarde.
  • Goede begeleiding én ruimte voor zelfstandigheid.
  • Werkervaring die een mooie springplank voor jouw carrière kan zijn.

Waar kom je te werken?

Indaver werkt internationaal aan een schone, circulaire economie door afval om te zetten in nieuwe grondstoffen en energie. We zorgen dat schadelijke stoffen niet terugkeren in de kringloop of het milieu. We zijn een relatief kleine organisatie met een informele omgangssfeer en een hechte onderlinge samenwerking. We zijn trots op dit werk en we staan open voor iedereen die hieraan wil bijdragen. Je bent van harte welkom.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page