Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Operator TWM

Werkgever
Indaver
Locatie
Puurs
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint jouw nachtdienst met een korte overdracht van de stand van zaken door jouw collega. Daarna ga je snel aan de slag. Op de site van onze klant haal je diverse afvalstoffen op die je naar de centrale locatie brengt. Laad- en loswerken doe je met een elektrische vorkheftruck of de transpallet. Met het scansysteem verzorg je de administratie voor het interne transport van het afval.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij werkt zelfstandig en volgens de veiligheidsvoorschriften in het nachtsysteem van zondagnacht tot en met donderdagnacht. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden verlopen volgens de wensen en afspraken met deze klant. Je bent dan ook een klantgerichte operator die zorgvuldig en veilig te werk gaat. Bij onverwachte situaties zoek je samen met de klant en/of TWM-coördinator naar een gepaste oplossing.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring, ervaring in de chemische of farmaceutische industrie is een sterk pluspunt.
  • Je hebt het VCA-diploma of je bent bereid dit te behalen.
  • Je beschikt over een geldig vorkheftruck- en/of stapelaar rijbewijs of je bent bereid dit te behalen.
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en klantgericht.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Puurs te werken op het afvalpark van onze klant Pfizer, producent van farmaceutische producten. Je werkt er zelfstandig met ondersteuning van de TWM-coördinator.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page