Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

IT Operations Teamleider

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als IT Teamleider binnen de afdeling Operations ben jij verantwoordelijk voor de ondersteu-ning van onze gedigitaliseerde bedrijfsprocessen in verschillende landen waar Indaver actief is. Je past daarvoor geavanceerde technologieën toe zoals SAP, Netweaver Portals, Mendix, Arkieva, LIMS, Salesforce en, in een later stadium, SAP S/4HANA. Je stuurt een klein team aan van ervaren business analisten, en je pakt moeiteloos ook zelf zaken op als dat nodig is.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij draagt zorg voor een soepele bedrijfsvoering van onder meer onze applicaties. Je geeft leiding aan jouw teamleden. Alsook zorg je voor de optimale tweedelijns ondersteuning en voor de implementatie van kleine aanpassingen. Hiervoor plan je voldoende ruimte in bij je team. Daarnaast zal je met je team ook een rol opnemen bij diverse projecten waarbij je nauw samenwerkt met de Business Relations Managers, Project Managers, Business Owners and key users en stem je de ontwikkelingsprioriteiten af met het Development Team. Je bent sterk in communicatie, werkt klantgericht en bent een excellente teammanager. Je werkt analytisch en resultaatgericht met de focus op verbetering.

Hoe maak je het verschil?

 • Je beschikt over een masterdiploma
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als adviseur in ERP-systemen
 • Je hebt kennis van:
  • SAP. Kennis van SD, MM, WM, PM, EHS, FI is een groot plus-punt.
  • Ook kennis van andere bedrijfs-applicaties (BI en datawarehou-sing, LIMS, Arkieva, Sales-force,…) zijn mooi meegenomen
 • Regelmatig reizen (Ierland, Nederland, Duitsland) vormt voor jou geen probleem
 • Je beheerst de Engelse taal goed

Wat bieden wij jou?

 • Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s
 • Goede balans tussen werk en privé

Waar kom je te werken?

In Singelberg (Kallo), het hoofdkantoor van Indaver, kom je terecht in een klein team van ge-dreven en ervaren collega’s. Zij hechten veel belang aan open communicatie, betrouwbare systemen en aan een informele werksfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page