Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Laborant

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De huidige wereldmarkt wordt geconfronteerd met een toenemende vraag naar duurzame recyclingoplossingen voor kunststofafval. Met haar P2C-installatie wil Indaver een veilige en duurzame oplossing voor post-consumer kunststofafval ontwikkelen. In dit depolymerisatieproces worden kunststoffen omgezet in hoogwaardige gerecycleerde grondstoffen voor de (petro)chemische industrie. Als Laborant zorg jij dagelijks voor de juiste staalnames en analyses van externe afvalstoffen en gerecylceerde grondstoffen. Ook de correcte registratie, evaluatie en rapportage van de verkregen resultaten vallen onder jouw werkzaamheden. Daarnaast controleer jij de scheikundige parameters van onze interne zorgprogramma’s.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij voert nauwkeurige productieanalyses uit evenals de analyses in het kader van procesverbeteringsprojecten. Voor het interne kwaliteitsprogramma ben je verantwoordelijk voor de kalibraties en controles. Je onderhoudt de laboratoriumtoestellen, ook zorg je voor de validatie van laboratoriumtoestellen en laboratoriummethodes.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt minimaal een bachelor in scheikunde, met het master denkniveau en bij voorkeur de specialisatie chemie.
  • Je bent sterk analytisch en werkt nauwkeurig
  • Je bent een teamplayer en stelt je flexibel op.
  • Je werkt vlot met MS Office, kennis van LIMS is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Antwerpen te werken in een jong en dynamisch team. Er heerst een goede, informele sfeer met een open communicatie. Iedereen neemt zijn/haar verantwoordelijkheid.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page