Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Procesoperator TBA

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als procesoperator start je de dag met een koffie samen met jouw collega’s en leidinggevende. Hier bespreek je de planning en kom je te weten hoe de installatie heeft gedraaid. Je loopt vervolgens een controlerondje, bekijkt of alles volgens de veiligheidsnormen verloopt en signaleert eventuele technische problemen. Daarnaast heb je al ideeën verzameld die je bespreekt met je leidinggevende om zo jouw werk morgen nog beter te doen.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je zal snel merken dat het proces van thermische behandeling zowel boeiend als complex is. Zo komt er heel wat kijken bij het besturen van de installaties , rekening houdende met de nodige richtlijnen en procedures. Hier krijg je een uitvoerige opleiding en begeleiding voor. Daarnaast zorg je voor een optimalisatie van het rendement en het veilig en snel verhelpen van storingen. Je denkt na over het verbeteren van processen en deelt dit met jouw collega's.

Hoe maak je het verschil?

• Je bent in bezit van minimaal een technisch bachelordiploma.
• Je hebt oog voor veiligheid en je werkt graag samen.
• Je beheerst de Nederlandse taal.
• Nog geen ervaring? Geen probleem, wij zorgen voor de nodige opleiding.

Wat bieden wij jou?

• Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
• Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
• Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een (volcontinue) ploeg van 9 collega’s waar persoonlijke aandacht voorop staat. Je leidinggevende staat altijd voor je klaar. Iedereen in het team neemt veel eigen verantwoordelijkheid en dit verwachten we ook van jou. Tegelijk kan je rekenen op een goede sfeer waarbij open met elkaar wordt gecommuniceerd.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page