Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Procesingenieur Thermische Behandeling

Werkgever
SVEX
Locatie
Doel
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en bestuderen van de processen en technieken op één van onze verbrandingsinstallaties te Doel. De ovens zorgen voor de thermische verwerking van het aangeleverde afval. Je ondersteunt de productie-verantwoordelijken om samen met hen de operationele doelstellingen te behalen. Bij al onze inspanningen staan een efficiënte bedrijfsvoering in combinatie met een maximale terugwinning van energie en recuperatie van materialen voorop.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je hebt een passie voor het samenwerken met de verschillende kennishouders op de site en combineert jouw theoretische achtergrond met de operationele ervaring om tot een duidelijke analyse van de procesomstandigheden te komen. Je neemt initiatief om een stabiele bedrijfsvoering te garanderen en op gestructureerde wijze verbetervoorstellen uit te werken. Je kan hierover op een heldere manier communiceren met de collega’s en je werkt mee aan een kwaliteitsvolle implementatie. Op deze wijze geef je concreet invulling aan ons streven naar een circulaire economie.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een master burgerlijk ingenieur of bio-ingenieur, ervaring in de procesindustrie is een pluspunt maar is niet noodzakelijk.
  • Je bent sterk analytisch en je durft je standpunt te vormen en te verdedigen.
  • Je neemt het initiatief en je bent creatief.
  • Je bent communicatief en een teamplayer.
  • Je bezit sterke organisatorische vaardigheden en je kan de juiste prioriteiten stellen

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met een brede verantwoordelijkheid in een boeiende sector.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met training en opleiding; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Op onze site in Doel bundelen SUEZ en Indaver hun krachten voor een duurzaam en toekomstgericht afvalbeheer. Onder de naam SVEX baten deze hoogtechnologische bedrijven samen een roosteroven voor de thermische verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar afval uit. Ook een innovatieve wervelbedinstallatie voor de thermische verwerking van hoogcalorisch afval en slib wordt op hetzelfde terrein geëxploiteerd door SVEX. Intensieve terugwinning van energie en recuperatie van materialen staan daarbij voorop. Je komt in Doel te werken in een dynamische organisatie met jonge ingenieurs en met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page