Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Storingstechnieker

Werkgever
Indaver
Locatie
Willebroek
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Tijdens je opleiding werk je tijdens de dag, nadien schakel je over naar werken in een afwisselend rooster in de vroege en late shift. . Zo nodig bespreek je met je leidinggevende welk extra onderhoud er die dag noodzakelijk is. Daarna begin je aan jouw dagelijkse controlerondes. Als storingstechnieker sta jij in voor het onderhoud van de installaties. Je controleert, analyseert en herstelt zodat de installaties optimaal kunnen werken.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je voert preventieve controles uit. Defecten verhelp je onmiddellijk en problemen noteer je waarna je op zoek gaat naar een oplossing. Je zorgt ervoor dat de werkplaats en het magazijn altijd op orde zijn. Kom je een gevaarlijke situatie tegen? Dan formuleer jij verbetervoorstellen. Vanzelfsprekend volg je de nodige veiligheidsinstructies op de voet. Als storingstechnieker kan je je zowel mechanisch (70%) als elektrisch (30%) vlot behelpen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een stevige technische bagage binnen een industriële omgeving
  • Het is mooi meegenomen moest je elektrode- of halfautomaat kunnen lassen, met een hoogtewerker en vorkheftruck kunnen rijden, en een BA4 of BA5 attest hebben
  • Hoogtes en werken in ploegen schrikken jou niet af

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé

Waar kom je te werken?

Het Indaver Milieupark te Willebroek verwerkt 20% van alle Plastic, Metaal en Drankkartonafval dat in België wordt geproduceerd. Het milieupark geldt als hét kenniscentrum voor de voorbehandeling en verwerking van kunststoffen, papier en karton en is een belangrijke schakel in de kringloopeconomie. Als storingstechnieker kom je terecht in een team van storingstechniekers die goed samenwerken. Iedereen in het team neemt veel eigen verantwoordelijkheid. Bij vragen kan je terecht bij de leidinggevende. Je kan rekenen op een goede informele sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page