Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Waste Coördinator TWM

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Coördinator TWM ben je verantwoordelijk voor de total waste managementactiviteiten on site bij onze klanten. Je coördineert het afvalbeheer dat je administratief voorbereidt en opvolgt. Je bent de verbindingspersoon tussen de Indaver Salesafdeling, de klant en de diverse operationele betrokkenen. Je neemt deel aan diverse overleggen, je stelt rapportages en registraties op, je houdt de informatievoorziening van het waste management bij en je hebt een actueel overzicht van de huur van de vaste inzamelmiddelen. Periodiek houd je rondgangen en inspecties. Geen dag is dan ook hetzelfde.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij bent een klantgerichte, communicatieve coördinator die goed kan samenwerken en een open oor heeft voor ideeën van anderen. Je werkt op projectbasis nauwkeurig aan de afspraken met de klant. Bij nieuwe afvalstoffen adviseer en beoordeel jij de verwerkingsmogelijkheid en compliance. Bij onverwachte situaties treed je handelend op en zoek je naar een gepaste oplossing. Je ondersteunt interne projecten gericht op afvalstoffen en geeft op verzoek trainingen over de behandeling van afvalstoffen en het ADR.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een hbo/bachelor werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een industriële omgeving.
  • Je bent tweetalig in Nederlands en Frans.
  • Je kent de regelgeving rond het transport van gevaarlijke stoffen (ADR) of bereid de kennis te leren.
  • Je beschikt over het certificaat VOL-VCA of bereid dit te behalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver werkt aan de hand van het Total Waste Management (TWM) model waarbij we doorheen het gehele traject van de afvalstromen de klanten ontzorgen. Hierdoor zijn we ook aanwezig op de sites van de klanten om reeds bij de eerste fase van het afvalbeheer services aan te bieden. Je stuurt operators aan, en betrekt hen actief bij het bespreken van projecten. Je kan ook steeds advies inwinnen bij collega coördinatoren die reeds voor andere klanten werken. Uiteraard ga jij deze collega’s eveneens ondersteunen bij interne projecten waar afval een issue is.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page