Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Technisch Administratief Medewerker

Werkgever
Indaver
Locatie
Willebroek
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Technisch Administratief Medewerker ben jij degene die ervoor zorgt dat alle wisselstukken en andere benodigde materialen beschikbaar zijn in ons magazijn. Jij zorgt ervoor dat je collega’s niet misgrijpen als een installatie panne heeft. Daarvoor doe je tijdig de bestellingen en verwerkt ze administratief in SAP. Je volgt de bestellingen op tot zij in het magazijn liggen. Om de continuïteit te bewaken, zoek je alternatieven als onze huisleverancier niet tijdig kan leveren.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij hebt een brede interesse in techniek. Op elk moment beschik jij over het juiste overzicht van alle bestellingen die lopen. Je werkt nauwkeurig en voert een administratie die altijd op orde is. Zodat je weet wanneer de voorraden worden aangevuld. Je bedenkt creatieve oplossingen op het moment dat wisselstukken slecht leverbaar zijn. Je werkt nauw samen met de Supervisor Onderhoud en rapporteert aan het Hoofd Onderhoud en Infrastructuur.

Hoe maak je het verschil?

  • Je kunt uitstekend overweg in SAP.
  • Je hebt absoluut interesse in techniek.
  • Je werkt nauwkeurig en volgt de bestellingen goed op.
  • Je bent administratief heel sterk en creatief in het vinden van oplossingen.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Het Indaver Milieupark te Willebroek verwerkt 20% van alle Plastic, Metaal en Drankkartonafval dat in België wordt geproduceerd. Je komt te werken in het technisch onderhoudsteam dat onder meer bestaat uit 4 storingstechniekers, 4 techniekers preventief onderhoud en verschillende cleaners. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. Er is een goede, informele sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page