Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Manager Planning

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Manager Planning ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en bijsturen van de aanleveringsplanning van de site Antwerpen. Je zorgt voor een accurate capaciteitsplanning van de installaties. Daarbij heb je oog voor zowel de belangen van de site als die van Indaver Industrial Waste Services (IWS). Je houdt nauwgezet de aanlevergegevens bij, zoals verwerkingsroutes en prioritering bij aanlevering, evenals de productieresultaten. Ook tijdens (ongeplande) shutdowns en bij afwijkende aanleveringen ben je verantwoordelijk voor de site planning.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent de link tussen IWS Business (Klant, Sales & Waste Treatment, Supply Chain) en productie. Ook bij afdeling overschrijdende vraagstukken ben jij het aanspreekpunt. Met je team streef je dagelijks naar een planning waarbij de verwerkingscapaciteit optimaal wordt ingezet met een maximale klanttevredenheid. Daarnaast probeer je de planningsprocessen en tools te verbeteren.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een masterdiploma en je hebt een affiniteit met chemie en techniek.
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een operationele functie.
  • Je bent communicatief sterk, een bruggenbouwer en klant- en teamgericht.
  • Je bent stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Antwerpen te werken in een klein, dynamisch team dat over veel ervaring beschikt en een belangrijke rol vervult in de supply chain van Indaver. Je kan rekenen op een hechte samenwerking en open communicatie met jouw teamleden.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page