Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Wiellader Bestuurder

Werkgever
Indaver
Locatie
Grimbergen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 8 uur begint jouw werkdag op de Indaver groenlocatie in Grimbergen. Met de wiellader ga je het Groente-, Fruit- en Tuinafval (GFT), huisvuil en het groenafval opduwen om kwalitatieve compost te produceren. De compost moet telkens gekeerd worden om zuurstof in het composteringsproces te brengen. Ook laad je de vrachtwagens die de compost en het huisvuil afvoeren. Tussendoor voer je het basisonderhoud aan de machines uit (olie, bandendruk, luchtfilters controleren, tanken) zodat zij altijd beschikbaar zijn. Het terrein en de machines houd je netjes. Om 16.30 uur ben je klaar.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij kunt veilig en zorgvuldig werken. Je vindt het niet erg dat je handen vies worden. Je weet van aanpakken en wat je nog niet kent, ben je bereid te leren. Als de bedrijfsleider afwezig is, kun jij zijn administratieve taken overnemen en controleer je de temperatuur en vochtigheidsgraad van de composteringsvelden. Je kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid als je ziet dat er iets moet gebeuren.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt minimaal 6 maanden ervaring met het werken met een kraan en wiellader.
  • Je bent flexibel ingesteld.
  • Je hebt een basiskennis van techniek.
  • Je kunt administratieve taken overnemen.
  • Je spreekt en schrijft Nederlands, basiskennis Frans is een plus.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Grimbergen te werken in een team van 3 ervaren medewerkers: 1 bedrijfsleider en 2 machinisten. In dit kleine team neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid, er is een open, respectvolle sfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page