Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Chauffeur Afzetcontainers

Werkgever
Indaver
Locatie
Willebroek
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag begint meestal ’s morgens vroeg. Je rijdt met de vrachtwagen en lege afzetcontainer(s) rechtstreeks naar de eerste klant. Is/zijn de afzetcontainer(s) nog vol, dan gaat jouw eerste rit naar Doel, Antwerpen of een externe outlet om deze te ledigen. Daarna kun je met de lege afzetcontainer(s) naar onze klanten. Die bevinden zich overwegend in de driehoek Antwerpen-Willebroek-Gent. De geplande ritten komen automatisch op een device (scantoestel) terecht. Per dag kun je 3 tot 6 klanten bedienen.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij bent een zeer klantgerichte chauffeur die meedenkt, zelfstandig werkt en problemen veilig kan oplossen. Je rijdt immers alleen naar de klant. Een kortlopende planning is voor jou geen probleem en je werkt zorgvuldig en veilig. Je kunt overweg met verschillende soorten afzetcontainers voor slibafval, huishoudelijk bedrijfsafval, hout, papier MPMD, sloop- en puinafval en gevaarlijk afval van de chemie en farmacie (geen ADR).

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een rijbewijs CE of bent bereid deze te behalen, de bestuurderskaart en code 95.
  • Enkele jaren ervaring is een pluspunt.
  • Je bent klantgericht en flexibel, je kan problemen zelfstandig oplossen.
  • Je hebt een goede kennis van de verkeersregels en rijdt veilig.
  • Je spreekt Nederlands.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega's.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Willebroek te werken in een team van 20 ervaren chauffeurs. Jullie zien elkaar niet vaak, maar er heerst een open, positieve sfeer. Geregeld organiseren we dingen samen zoals personeelsvergaderingen, kerstfeest, toolboxen en af en toe een etentje zodat je toch contact met elkaar hebt.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page