Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Manager Masterplanning S&OP

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Manager Masterplanning S&OP is voor jou geen dag hetzelfde. Jij bent verantwoordelijk voor de optimale coördinatie en communicatie tussen Sales, Waste Treatment, Productie, Order Management en de planning van onze eigen en de externe installaties. Ook begeleid jij de wekelijkse operationele overlegmomenten en de maandelijkse RCCP-meetings.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij hebt binnen het Indaver S&OP-proces de centrale rol. Je balanceert continu tussen business forecasting, demand, beschikbare verwerkingscapaciteit en orderplanning. Met als einddoel een goede operationele planning, met oog voor de risico’s en haalbaarheid ervan. Je bent dan ook in staat om op een respectvolle manier en met de nodige diplomatie in dialoog te gaan. Je denkt tactisch mee en evalueert voortdurend de dagelijkse bedrijfsprocessen om deze te optimaliseren. Je neemt jouw verantwoordelijkheid en je bent gedreven om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de tools die S&OP ondersteunen, in strategische procesoptimalisaties en in de groei binnen de supply chain.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een masterdiploma en over aantoonbare ervaring met S&OP-processen en -planning.
  • Je bent zeer analytisch, denkt planmatig en je kunt goed omgaan met stress.
  • Je beschikt over leiderschaps- en organisatievaardigheden.
  • Je bent zeer communicatief.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Singelberg (hoofdkantoor te Kallo) te werken op de afdeling Supply Chain, een groot en dynamisch team van ervaren collega’s. Zij hechten veel belang aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page