Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Category Buyer

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begeleidt je interne klanten bij het tactisch/ strategisch inkoopproces voor de aan jou toegewezen aankoop categorieën. Je werkt hierbij nauw samen in een cross-functioneel team. Je beheert een portfolio van (potentiële) leveranciers en je bouwt uitgebreide marktkennis op. Je neemt het voortouw in het Source-to-Contract proces en ontwikkelt de aankoopstrategie van de aan jou toegewezen categorieën. Je bewaakt de gemaakte afspraken, verleent nazorg bij aankoopprojecten en evalueert je leveranciers. Ook signaleer je verbeterpunten en doe je verbetervoorstellen.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als category buyer ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van zowel raam- als projectcontracten voor een aantal categorieën binnen het segment van ‘Maintenance, Repair & Operations’. Het gaat om de inkoop van technisch equipment en projecten, van technische services  voor de operationele afdelingen en sites. Je werkt nauwkeuring en biedt op basis van een goede probleemanalyse gestructureerde oplossingen aan. Je onderhandelt op grond van argumenten en met respect voor ieders belangen. Je bent kritisch, analytisch en je werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een uitgebreid salarispakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op onze locaties in Nieuwdorp en Antwerpen in een team van ervaren buyers. Er is een open sfeer waarin hard gewerkt wordt en waarbij iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page