Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Administratief Medewerker HR

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Bepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Administratief Medewerker is elke dag anders. Samen met je collega’s verzorg je de organisatie van verschillende HR werkzaamheden binnen de personeelsadministratie zoals o.a. contract documenten, het opvolgen van verzuimmeldingen, aangifte arbeidsongevallen. Je verzorgt de HR correspondentie en geeft operationele ondersteuning bij onder meer het werving- en selectieproces en de Learning & Development activiteiten. Daarnaast bereid je subsidiedossiers voor en ondersteun je bij medische onderzoeken en allerlei HR projecten.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als administratieve duizendpoot ken jij de procedures en processen op HR gebied, met de bijbehorende regelgeving en cao’s, en weet jij hoe je de verschillende HR projecten oppakt en uitvoert. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en voert jouw werkzaamheden binnen de vastgestelde (tijds)kaders uit. Je bent flexibel, resultaatgericht en als teamplayer werk je goed samen met je collega’s. Je doet voorstellen ter verbetering en gaat actief aan de slag met verbeterprojecten.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een hogere opleiding gevolgd in de richting HR.
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een administratieve HR-functie.
  • Je werkt zorgvuldig en beschikt over cijfermatige en grammaticale vaardigheden.
  • Je kunt goed plannen en organiseren, communiceren en samenwerken.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • Een verdeling van de werkuren over 3 tot 4 dagen.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Kallo - Singelberg te werken in een klein team van enthousiaste collega’s. Samen bedienen jullie de regio Benelux-Frankrijk. We hechten belang aan klantgerichtheid, efficiënt werken, een open communicatie, eigen verantwoordelijkheid, durven kritisch te zijn en plezier maken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page