Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Onderhoudscoördinator

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Onderhoudscoördinator Anorganische Behandeling in Antwerpen zijn je dagen afwisselend gevuld. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en E&I-onderhoud voor de afdeling Anorganische Behandeling en de Indaver Waste Transfer Antwerpen (WTA). Je plant de onderhoudsactiviteiten in, in overleg met productie, waarbij je de juiste prioriteiten stelt zodat de productie zo veel mogelijk door kan gaan. Je geeft leiding aan jouw team en je bent het aanspreekpunt voor de productie.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je onderhoudt een goede communicatie met productie om zo de beste uitvoering van het onderhoud te bewerkstelligen. Als verantwoordelijke voor die onderhoudswerkzaamheden zorg je ervoor dat zij op een veilige, efficiënte en effectieve manier worden uitgevoerd. Je hebt oog voor verbeteringen op het gebied van techniek en onderhoud om tot (kosten)efficiëntie te komen, en doet voorstellen die je zelf implementeert.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een master of bachelor in ingenieurswetenschappen, richting elektromechanica.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het leidinggeven.
  • Je werkt gestructureerd en bent resultaatgericht.
  • Je bent communicatief en een goede teamplayer.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Antwerpen terecht in een jong en dynamisch team waar iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en dat wordt ook van jou verwacht. Iedereen hecht belang aan tevreden klanten, open communicatie en aan een informele werksfeer. Je rapporteert aan de onderhoudsmanager.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page