Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

AP Coördinator/GL Accountant

Werkgever
Indaver
Locatie
Mechelen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdagen zijn afwisselend. Enerzijds heb je de verantwoordelijkheid voor het accounts payable proces en volg je de verwerking en betaling op van de inkomende facturen en creditnota’s van het Shared Service Center (SSC) regio Benelux-Frankrijk. Als coördinator onderhoud jij de contacten met het SSC en de aankoopadministraties in de regio. Anderzijds heb je als GL accountant de verantwoordelijkheid voor de boekhouding en fiscaliteit van enkele Belgische ondernemingen en mogelijk buitenlandse start-ups binnen de regio Benelux-Frankrijk.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

De boekhoudingen en fiscaliteit spelen zich in een complexe omgeving af. Je bent dan ook nauwkeurig, analytisch, neemt het initiatief en kunt zelfstandig werken. Je ondersteunt optimalisatie projecten binnen AP en de uitrol ervan in de organisatie. Ook ondersteun je bij de verdere uitbouw van het SSC. Als coördinator ben je een teamplayer, kun je goed plannen en organiseren en deel je graag kennis. Je bent altijd bereid je bij te scholen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een economisch/financiële bachelor, zo’n 3 jaar relevante ervaring en een goede kennis van de Belgische boekhoudstandaard, IFRS en relevante fiscaliteit.
  • Je bent zeer digitaal vaardig, hebt een grondige operationele kennis van de relevante modules van SAP en van het internationale P2P-proces.
  • Je hebt een praktische kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • Dit is een ontwikkelfunctie waarbij je veel mogelijkheden krijgt om je verder te ontplooien; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Het team bestaat uit toegewijde collega’s die veel belang hechten aan professionaliteit, open communicatie en een aangename werksfeer. Je rapporteert aan de Finance Manager regio Benelux-Frankrijk.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page