Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Operational Technology Engineer

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als OT Engineer ben je verantwoordelijk voor onze open automatisatiesystemen en centrale logsystemen voor onze verschillende regio’s, die we verder uitbouwen naar meer dataverwerking in de toekomst. Vanuit de SLA’s zorg je voor het park van verschillende systemen met alle werkzaamheden die erbij horen (vervangingsplanning, support, upgrades, etc.). Je ondersteunt bij nieuwe projecten en optimaliseert de eerstelijns support. Er is met enige regelmaat 24/7 op 7 stand-by dienst.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je hebt veel verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en efficiëntie van de systemen. Jij onderhoudt de contacten met een breed scala aan (externe) partners en stuurt hen zo nodig bij. Je zoekt inventief naar verbetermogelijkheden en je draagt bij aan de langetermijnvisie en -strategie betreffende de systemen, serviceverlening en het beheer. Je hebt te maken met een grote verscheidenheid aan systemen, domeinen en mensen. Je kunt leidinggeven en goed communiceren met verschillende partijen.

Hoe maak je het verschil?

  • Master in industriële wetenschappen met goede IT kennis, master toegepaste informatica of IT met kennis of ervaring in industriële automatisering.
  • Je hebt goede kennis van en ervaring in industriële automatisatiesystemen, HMI-platformen, industriële bussystemen en protocollen.
  • Je bent communicatief in Nederlands en Engels en je kunt leidinggeven aan specialisten.
  • Je combineert langetermijndenken met snelle interventies en hebt een vijftal jaren relevante werkervaring.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je gaat leidinggeven aan 2 medewerkers (Systeem Engineer en Systeem Support). Je krijgt 3 collega’s Project Engineers Automation. De afdeling Engineering bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Er wordt hard gewerkt, tegelijkertijd is er een goede onderlinge sfeer en geregeld wordt er gezamenlijk iets ondernomen. Je rapporteert aan de Lead Engineer Automation.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page