Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Netwerk & Security Engineer

Werkgever
Indaver
Locatie
Beveren
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Network & Security Engineer is geen dag hetzelfde. Je wordt ingezet op alle locaties in België, Nederland en Noord-Frankrijk en zo nodig daarbuiten. Je bent medeverantwoordelijk voor de installaties en het beheer van netwerkcomponenten. Je koppelt toestellen als weegbruggen, scanners en camera’s aan het bedrijfsnetwerk. Maar je analyseert ook de behoeften van de locaties en zorgt voor de uitvoering van nieuwe installaties. Je bent dan ook klantgericht en communicatief.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij bent een gepassioneerd ICT-specialist die zich blijft bijscholen en de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied kent. Reizen (auto en vliegtuig) is voor jou geen probleem en behalve Nederlands spreek je ook Engels. Eenmaal ter plaatse los je zelfstandig eventuele problemen op. Ook vind je het niet erg om buiten de reguliere werkuren aan de slag te gaan. Je neemt je verantwoordelijkheid en je kunt gestructureerd en projectmatig werken.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt grondige kennis van netwerktechnologieën, -protocollen (OSI-model), cabling, switching, routing, DHCP, DNS, SSL, VPN, IPAM, en certificaten.
  • Je hebt grondige kennis van NextGen firewalls, Web Applications firewalls, e-mail security, vulnerability management, PAM.
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie, liefst in de industrie (chemie). 
  • Je bent klant- en teamgericht, je werkt zelfstandig, reizen en onregelmatige tijden zijn niet bezwaarlijk.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid. 
  • Een competitief salarispakket. 
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s. 
  • Goede balans tussen werk en privé. Waar kom je te werken?

Waar kom je te werken?

Je gaat nauw samenwerken in een klein team van gedreven en ervaren collega’s die belang hechten aan tevreden klanten en aan een grote eigen verantwoordelijkheid. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit waarbij onderlinge samenwerking absoluut noodzakelijk is. Samen zorgen

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page