Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Business Analyst

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Business Analyst op het Indaver hoofdkantoor in Singelberg (Kallo) is voor jou geen dag hetzelfde. Je vertaalt, op basis van de vraag van de business, bedrijfsprocessen naar IT-oplossingen. Je doorloopt het volledige traject: van de analyse van de processen met de business en het advies inclusief mogelijke knelpunten, tot de oplossingen, de implementatie en documentatie. Daarbij maak je gebruik van state of the art systemen, waarbij je zelf te maken krijgt met de SAP modules MM/PM, en word je ook betrokken in projecten op het gebied van Mendix, SAP/S4 HANA, TENFORCE, SAP IDM en SHE automatisering. Je krijgt alle gelegenheid om je inhoudelijk en op soft skills verder te ontwikkelen.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent nauw betrokken bij diverse projecten zonder ze te hoeven managen. Zo ga je aan de slag met de implementatie van Mercateo (onze B2B webshop), werk je mee aan de uitrol van SAP voor ons NESS-project, en het opzetten van een digital supplier file. Je werkt ook in de second line support voor de functionele systemen bij onze (SAP)-helpdesk. Je bent sterk analytisch en kunt als sparringpartner kritische vragen stellen. Je weet de business uit te dagen, kunt goed samenwerken en je vindt het leuk om mensen blij te maken met jouw oplossingen. Je neemt het voortouw en weet anderen te enthousiasmeren.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt minimaal een bachelorsdiploma in een IT-richting of gelijkwaardig door ervaring in SAP MM/PM.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Je werkt zelfstandig, bent klant- en teamgericht en zeer communicatief.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Glijdende werktijden, je werkt deels thuis.

Waar kom je te werken?

Vanuit Singelberg ondersteun je alle sites in Europa die gebruikmaken van de centrale IT-infrastructuur. Je komt terecht in een jong, dynamisch en internationaal team van 30 collega’s. Naast het dagelijks werk ondernemen zij ook gezamenlijke uitjes, denk aan een virtual augmented reality-uitstapje of naar een escape room.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page