Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Projectbegeleider E&I

Werkgever
SVEX
Locatie
Doel
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Geen dag is hetzelfde. Een belangrijk deel van je taak is de begeleiding van de installatie gebonden E&I-modificaties en -projecten en dit van A tot Z. Op basis van de projectaanvraag maak je een detailstudie van alle noodzakelijke E&I aanpassingen, je ontwerpt de schema’s en maakt een lastenboek op. Je volgt de werken op en controleert de realisaties. Je zorgt voor een correcte indienststelling en nazorg. Daarnaast zal je tijdens geplande stilstanden ook ingezet worden voor de voorbereiding en opvolging van repetitieve E&I onderhoudswerken.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Projectbegeleider E&I ben je sterk in het plannen en organiseren. Samen met de andere leden van het team werk je aan duurzame, bedrijfszekere installaties die onderhoudsvriendelijk zijn en voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen. Je bent flexibel en leergierig. Je denkt in oplossingen en je bent stressbestendig. Als teamplayer kun je goed samenwerken en je bent bereid om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt oog voor verbeteringen en doet daar voorstellen voor.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een bachelordiploma Elektro & Instrumentatie, met minimaal 5 jaar E&I praktijkervaring liefst in de procesindustrie of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid om eens in de 4 weken mee te draaien in een wachtsysteem.
  • Je bent klantgericht en communicatief.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij de site Doel. Hier baten Indaver en SUEZ onder de naam SVEX samen een roosteroven en een wervelbedinstallatie uit. Terugwinning van energie en materialen staan bij SVEX voorop. Jouw dynamisch, multidisciplinaire team bestaat uit toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en verwacht dit ook van jou.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page