Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Technisch Management Trainee

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Technisch Management Trainee kom je als pas afgestudeerd ingenieur in een opleidingstraject terecht waar je op korte termijn de Indaversite in Antwerpen leert kennen. Binnen een periode van 3 jaar krijg je de kans te roteren op verschillende functies binnen de afdeling maintenance, projectteam en productie. Zo kan je op korte termijn een brede ervaring op doen. Je werkt vanuit de site in Antwerpen (rechteroever). Naargelang interesse en mogelijkheden kan je op termijn ook projecten in het buitenland opnemen. Na dit traject krijg je verdere kansen binnen het bedrijf die in lijn liggen met je prestaties en interesses.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als technisch management trainee krijg je de kans om veel bij te leren doordat je functies zal uitoefenen binnen de afdelingen maintenance, productie en het projectteam. Door jouw vlotte communicatie en aanpak breng jij elke uitdaging tot een succes, waardoor jij zelf verder ontwikkelt en de organisatie verder optimaliseert. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en zorgt samen met jouw collega’s dat elke uitdaging resoluut wordt aangepakt.

Hoe maak je het verschil?

  • Je genoot een technische Ingenieursopleiding (Industrieel of Burgerlijk)
  • Je bent Communicatief, teamgericht en organisatorisch sterk
  • Je bent flexibel, leergierig en koppelt dit aan een hands-on-mentaliteit
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende, veelzijdige en verantwoordelijke job in een hoogtechnologisch bedrijf
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf waar je een veelzijdige job met verantwoordelijkheid zal opnemen. Natuurlijk investeren we samen in je carrière en voorzien we de nodige opleidingen. Indaver draagt duurzaam en integraal afvalbeheer hoog in het vaandel. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Vlaanderen en in een toenemend aantal Europese landen.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page