Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Teamleider Productie

Werkgever
Indaver
Locatie
Doel
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint jouw dienst in overleg met de operatoren en contractoren. Jullie bespreken de werkzaamheden en de dagelijkse aanvoer. Gedurende jouw dienst zorg je voor een vlotte logistiek op het terrein. In samenwerking met de andere teams, werk je aan de optimale benutting van machines en mensen. Je rapporteert de algemene productie- en onderhoudsgegevens aan de productieleider.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Teamleider Productie heb je een klein team van operatoren en contractoren onder je hoede dat je besluitvaardig aanstuurt. Je bent medeverantwoordelijk voor de acceptatiecontroles op het aangeleverde huishoudelijk en vergelijkbaar afval. Je zorgt voor een goede samenwerking met de andere teams op het terrein. Je communiceert dan ook vlot naar verschillende personen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een technische opleiding doorlopen.
  • Je hebt ervaring als leidinggevende in productie of onderhoud.
  • Je bent een goede organisator, je kunt het overzicht bewaren en je bent stressbestendig.
  • Je bent bereid om in een drieploegendienst (V/L/N) te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige job met verantwoordelijkheid in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf.
  • Een competitief salarispakket. Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.

Waar kom je te werken?

Indaver en SUEZ exploiteren onder de naam SVEX in Doel een hoogtechnologische roosteroven voor de thermische verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar afval. Op de site staat ook de innovatieve wervelbedinstallatie van SVEX die hoogcalorisch afval en slib thermisch verwerkt. Je wordt teamleider van een klein, dynamisch team van operators en contractoren. Je komt terecht in een informele sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page