Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Medewerker Milieu

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Bepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Medewerker Milieu ondersteun je de milieucoördinatoren (het E-team) van Indaver in Antwerpen. Je draagt zorg voor de correcte en tijdige naleving van alle milieuadministratieve verplichtingen. Je ondersteunt de milieucoördinatoren bij de opmaak en de begeleiding van de benodigde omgevingsvergunningen en erkenningen. Ook begeleid je de implementatie van nieuwe wetgeving op onze operationele sites in België.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

De operationele sites van Indaver in België dienen te voldoen aan vele milieuwettelijke verplichtingen. Jij ondersteunt nauwkeurig het proces waarbij het E-team tijdig en correct alle milieuadministratieve verplichtingen verzorgt. Dat betekent onder meer dat je de geldigheid van de bestaande vergunningen en erkenningen opvolgt, zodat tijdig de procedures worden opgestart voor de verlenging of aanpassing ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de rapportages en declaraties en het beheer van alle documenten van het E-team.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een Bachelor opleiding genoten.
  • Je bent in het bezit van een getuigschrift milieucoördinator B, ervaring in de afvalsector is een pluspunt.
  • Je bent sterk in schriftelijke communicatie.
  • Je werkt nauwkeurig.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt in Antwerpen (Stabroek) terecht in een jong en dynamisch team waar iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en dat wordt ook van jou verwacht. Iedereen hecht aan tevreden klanten, open communicatie en aan een informele werksfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page