Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Stagiair Marketing Singelberg

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Stage

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Tijdens deze stage draai je mee in een dynamisch en commercieel team van 6 personen binnen Sales & Marketing. Dat doe je deels vanuit ons kantoor in Singelberg en deels vanuit huis. Ons werkveld is Europa. Je gaat zowel met actuele onderwerpen aan de slag als projectmatig, waarbij je bij elke fase begeleiding krijgt. Zo ga je aan de slag met marktdata, ondersteun je onze SEO/SEA-campagnes en maak je klantenpresentaties. Ook vul je RFI/RFP questionnaires in. Je denkt mee over de on-site zichtbaarheid bij klanten en werkt die voorstellen uit. Aan het eind van je stage ben je klaar om je eerste job met zelfvertrouwen en een brede praktijkervaring aan te vatten.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je gaat actief te werk en neemt het initiatief om je stage tot een goed einde te brengen. Je hebt goede Office skills, frisse ideeën en kunt concrete bijdragen zelfstandig uitvoeren. Als teamplayer ben je flexibel en communicatief. Je krijgt begeleiding om de theorie om te zetten in de praktijk. Je werkt ook aan je soft skills zodat je voor de verschillende doelgroepen sterke en overtuigende story’s weet neer te zetten.

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent derdejaars bachelor in de richting marketing, communicatie, bedrijfseconomie, handelsingenieur.
  • Je bent leergierig en communicatief, klantgericht en commercieel ingesteld.
  • Je hebt een brede interesse, weet van aanpakken en je kunt zelfstandig werken.
  • Je zoekt vanaf Q3 2021 een stage.
  • Je kan je verplaatsen naar ons kantoor te Kallo.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige stage in een dynamisch werkveld die gepast wordt vergoed.
  • Een opdracht met maatschappelijke meerwaarde, wij gaan met de resultaten aan de slag.
  • Goede begeleiding én ruimte voor zelfstandigheid.
  • Werkervaring die een mooie springplank voor jouw carrière kan zijn.

Waar kom je te werken?

Indaver werkt internationaal aan een schone, circulaire economie door afval om te zetten in nieuwe grondstoffen en energie. We zorgen dat schadelijke stoffen niet terugkeren in de kringloop of het milieu. We zijn een relatief kleine organisatie met een informele omgangssfeer en een hechte onderlinge samenwerking. We zijn trots op dit werk en we staan open voor iedereen die hieraan wil bijdragen. Je bent van harte welkom.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page