Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Manager HRD

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als manager HRD ben je binnen de HR afdeling verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en realiseren van de HRD-strategie voor de internationale Indaver organisatie. Samen met een klein team van collega’s draag je binnen de organisatie zorg voor een uitgebreid opleiding- en (carrière) ontwikkelingsprogramma, zodat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. De HRD afdeling zet in op het creëren van concurrentievoordelen, zowel intern alsook extern voor het aantrekken van kandidaten op de arbeidsmarkt. Als HRD manager heb je zicht op onze talenten, faciliteer je bij organisatieveranderingen en bij de ontwikkeling en verbetering van de diverse HR-instrumenten. Tevens lever je een bijdrage aan de implementatie van de soft modules van Succes Factors en de interne mobiliteit.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Indaver werkt aan een eenduidig HR-beleid voor alle regio’s en ontwikkelt hiervoor een overkoepelend dashboard dat jij mee opvult. Dat betekent dat jij in de internationaliseringsslag een goed overzicht weet te houden op jouw werkterrein in de verschillende regio’s, waarbij je ook de kwaliteit bewaakt. Je denkt strategisch na en treedt als sparringpartner op voor de directeur HR . Je hebt jezelf bewezen binnen enkele HR-domeinen, waaronder bijvoorbeeld: strategische personeelsplanning, talent development, performance management en duurzame inzetbaarheid.

Hoe maak je het verschil?

 • Je hebt Master werk –en denkniveau en een afgeronde opleiding binnen HRM, Business Administration, of een andere gerelateerde opleiding.
 • Je beschikt over 7-10 jaar ervaring in HR en hebt actuele kennis op HRD-gebied.
 • Je hebt inzicht in en gevoel voor managementvraagstukken voor de business van Indaver.
 • Goed stakeholder- en changemanagement, zijn voor je vanzelfsprekend.
 • Je bent een motivator, vastberaden en beschikt over de nodige projectskills, overtuigingskracht en creativiteit.
 • Je bent goed in Nederlands en Engels, praktische kennis van het Frans is een plus.

Wat bieden wij jou?

 • Een boeiende en veelzijdige job met veel verantwoordelijkheid.
 • Een competitief salarispakket.
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
 • Een job met een internationaal karakter en frequente reizen tussen België en Nederland.
 • Goede balans tussen werk en privé.

 

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een klein team van enthousiaste collega’s die je aanstuurt. Zij hechten aan een open communicatie, eigen verantwoordelijkheid en een informele werksfeer. Je standplaats is Nieuwdorp of Singelberg. Je rapporteert aan de directeur HR.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page