Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Sales Support

Werkgever
Indaver
Locatie
Beveren
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Sales Support sta jij in voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de klantendossiers. Dit in nauwe samenwerking met de accountmanagers en andere collega’s van de verschillende departementen. Hierbij ben jij het aanspreekpunt van de klant, maak je offertes op maat en sta je in voor de opvolging binnen ons CRM-systeem. Je staat bekend om jouw klant -en teamgerichte aanpak, waarbij je jou graag laat leiden door het tempo dat de klant jou oplegt.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je schakelt snel tussen prioriteiten, waarbij je steeds met de glimlach de klanten verder helpt en nauwgezet opvolgt. Je houdt van een grote verscheidenheid aan uitdagingen die je zelfstandig tot een goed einde brengt, waarbij je ‘best practices’ met jouw collega’s deelt. Heeft Excel weinig geheimen voor je, en heb je bovendien kennis van SAP (mooi meegenomen) dan is dit de geknipte uitdaging voor je!

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent een dynamisch en klantgericht persoon met commerciële werkervaring.
  • Je beschikt over een Bachelor.
  • Je drukt je uitstekend in het Nederlands en vlot in het Engels uit.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op onze locatie te Singelberg (Kallo) waar je samen met jouw energieke collega’s deel uitmaakt van het departement Sales & Marketing Industrial Waste Services. Je kunt rekenen op een goede informele sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page