Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Procesoperator Thermische behandeling

Werkgever
SVEX
Locatie
Doel
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als procesoperator sta je samen met je collega's in voor het opereren van de installaties. Aan het begin van je shift bespreek je de planning en kom je te weten hoe de installatie heeft gedraaid. Je loopt vervolgens een controleronde, bekijkt of alles volgens de veiligheidsnormen verloopt en signaleert eventuele technische problemen. Daarnaast heb je al ideeën verzameld die je bespreekt met je leidinggevende, om zo jouw werk morgen nog beter te doen.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je zal snel merken dat het proces van thermische behandeling heel boeiend en tegelijkertijd ook complex is. Er komt heel wat kijken bij het besturen van de installaties, rekening houdende met de nodige richtlijnen en procedures. Hier krijg je een uitvoerige opleiding en begeleiding voor. Daarnaast zorg je mee voor een optimalisatie van het rendement en het veilig en snel verhelpen van storingen. Je denkt na over het verbeteren van processen en deelt dit met jouw collega's.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt minimaal een TSO-diploma in een technische richting, bij voorkeur aangevuld met 7de jaar chemische procestechnnieken of bachelor.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en hebt oog voor veiligheid. 
  • Je bent een teamplayer en werkt graag samen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal. 
  • Je bent bereid in volcontinu ploegendienst te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket. 
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

In Doel exploiteren Indaver en SUEZ onder de naam SVEX een hoogtechnologische roosteroven voor de thermische verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar afval. Op de site staat ook de innovatieve wervelbedinstallatie van SVEX die hoogcalorisch afval en slib thermisch verwerkt. In het kader van de bouw en opstart van een nieuwe installatie ('E-Wood'), specifiek voor de verwerking van afvalhout, zijn we op zoek naar procesoperatoren om onze ploegen te versterken. Je komt te werken in een volcontinu ploeg van 8 collega’s. In het team neemt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid en dit verwachten wij ook van jou. De onderlinge sfeer is goed, er is veel persoonlijke aandacht en een open communicatie en jouw leidinggevende staat altijd voor je klaar.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page