Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Sales Support Officer

Werkgever
Indaver
Locatie
Beveren
Type contract
Bepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een overleg met je collega’s. Daarna ga je snel aan de slag, want elke dag komen nieuwe aanvragen voor afvalstromen binnen die jij administratief opvolgt tot afwerking. Je ondersteunt de outletmanager in de zoektocht naar de correcte verwerkingsoplossing. Hierbij hoort onder andere de correcte verzending van samples van de afvalstoffen, het versturen van de aanvragen tot analyses bij ons eigen labo (systeem LIMS) in opdracht van de outletmanager, opvolgen en zorgen dat de beoogde timing van rapportage hiervan behaald wordt.
Eens de goede oplossing gevonden wordt en de klant akkoord gaat met de offerte; dan verzorg jij de correcte vertaling van deze verwerkingsoplossing in onze systemen (SAP/LIMS).
Dit gaat o.a. over prijzen en bijhorende voorwaarden maar ook de wettelijk verplichte zaken in het kader van transportdocumenten en milieurapportages. Opvolging en lijsten in functie van data analyse zal je aanleveren aan de outletmanager in Excel.
Sales en Waste Treatment werken als tandem verkoop-aankoop; je zal dus veel overleg hebben met je sales collega’s zodat deze tandem zo goed mogelijk op elkaar afgestemd blijft.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij bent, samen met de Outlet Manager de schakel tussen Sales en de interne en externe afvalverwerkingscentra. Je vormt de steunpilaar van de Outletmanager door te zorgen voor een uitstekende opvolging en administratie van de aanvragen van afvalstromen. Daarom kun jij heel klantgericht werken, ben je communicatief en pak je zelfstandig en proactief de zaken op.
Een goede administratie zorgt later in de keten voor een snelle en correcte facturatieflow en een feilloze milieurapportage die in onze business heel belangrijk is, daarom ga jij zeer accuraat te werk en durf je ook de outletmanager vragen te stellen om zeker te zijn dat alles correct in de systemen terecht komt.

Hoe maak je het verschil?

  • Je werkt zelfstandig vanuit een proactieve, communicatieve houding.
  • Je werkt zeer nauwkeurig in Excel, kennis van SAP is een meerwaarde.
  • Je bent heel goed in Nederlands, praktische kennis van het Engels is een pluspunt.
  • Basiskennis scheikunde en/of Milieu is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Het team van Waste Treatment bestaat uit 29 collega’s, waarbij 11 collega Waste Treatment Officers voor administratieve ondersteuning, en valt onder het departement Sales & Marketing Industrial Waste Services.
Waste Treatment is het team dat voor onze industriële klanten onderzoek welke verwerkingsoplossing het best past bij de aangeboden afvalstof; hierbij nemen we de verwerking op eigen Indaver installaties en deze van ons extern netwerk in overweging. We zullen hiervoor ook de commerciële afspraken met externe verwerkers maken zodat we onze sales collega’s naar de klant een milieuverantwoorde en marktconforme aanbieding kunnen maken.
Je werkt in nauw overleg met een Outlet Manager aan wie je ook rapporteert. De locatie is Singelberg (Beveren).

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page