Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Operator Pre Treatment Installation

Werkgever
SVEX
Locatie
Doel
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint jouw dienst altijd met de overdracht door jouw collega’s die de vorige dienst hebben gedraaid. Jullie bespreken de verrichtte werkzaamheden, wat er voor jou te doen staat en of er bijzonderheden zijn. Gedurende jouw dienst zorg je voor het opstarten, voeden en bedienen van de shredderinstallatie. Voor het voeden werk je met de elektrische kraan. Als er blokkades zijn grijp je in. Ook detecteer je tijdig mogelijke technische problemen die je meldt bij je leidinggevende.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Operator Pre Treatment Installation (PTI) houd je mede toezicht op de kwaliteit van het aangeleverde afval. Ook zorg je ervoor dat er voldoende doorzet is van de installatie zodat er een goed rendement wordt behaald. Je kunt het basisonderhoud uitvoeren en je neemt deel aan het periodiek onderhoud. Je kunt dan ook goed samenwerken. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de installatie en je zorgt ervoor dat de procesvoering veilig verloopt.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een opleiding Mechanica doorlopen of je bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je houdt van teamwerk.
  • Je bent bereid om in ploegendienst (6-14u / 14-22u / 22-6u) te werken.
  • Ervaring met wielladers, kranen, transportbanden en shredders is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

  • Een job met verantwoordelijkheid in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren

Waar kom je te werken?

Je komt in Doel terecht in een team dat in een informele sfeer samen met veel plezier hard werkt. In Doel exploiteren Indaver en SUEZ onder de naam SVEX een hoogtechnologische roosteroven voor de thermische verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar afval. Op de site staat ook de innovatieve wervelbedinstallatie van SVEX die hoogcalorisch afval en slib thermisch verwerkt.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page