Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Mobiele Operator TWM

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In je werk als Mobiele Operator is geen dag hetzelfde. Op de verschillende locaties op de sites van onze klanten haal je diverse afvalstoffen op die je naar de centrale locatie brengt. De laad- en loswerken doe je met een vorkheftruck. Je houdt toezicht op het afvalpark en je zorgt voor de juiste signalisatie en identificatie bij de opslaglocaties. Kortom, je bent het gezicht van Indaver, waarbij je allerhande zaken regelt zodat de globale service naar de klant kan gegarandeerd worden.

Wat wordt jouw grootste uitdaging:

Je schakelt snel tussen prioriteiten, waarbij je steeds met de glimlach de klanten verder helpt en nauwgezet opvolgt. Je houdt van een grote verscheidenheid aan uitdagingen die je zelfstandig tot een goed einde brengt, waarbij je ‘best practices’ met jouw collega’s deelt.

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent een dynamisch en klantgericht persoon met goede communicatieve vaardigheden.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en heftruckattest. VCA diploma is een plus, zo niet, dan gaan wij dat voor je inplannen.
  • Je drukt je uitstekend in het Nederlands en vlot in het Engels uit.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Een leuke en diverse job met veel klantcontacten.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op diverse klantlocaties in het havengebied rond Indaver Kallo waar je zorgt voor een optimale dienstverlening naar die klanten. Soms spring je bij, om andere operators op ons transferstation te helpen. Je kunt rekenen op een goede informele sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page