Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Medewerker CS Orderverwerking

Werkgever
Indaver
Locatie
Kallo
Type contract
Bepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als medewerker Customer Service orderverwerking ondersteun je het Order Managementteam tijdens onze piekperiode in de zomer. Dagelijks verwerk je op efficiënte wijze, tijdig en correct de aanvragen van onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw klantenpakket waar je ook verantwoordelijk voor bent. Je plant afspraken in en staat klanten te woord. Dat kan telefonisch zijn, via het klantenportaal en per e-mail. Je registreert alle klantafspraken en extra diensten in SAP. Via ons klantenportaal informeer je de klant tijdig over de status van zijn aanvraag.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Belangrijk is dat je enerzijds weet hoe de planningsdienst te werk gaat en anderzijds dat je snel wegwijs bent in het proces van orderverwerking. Bij problemen zorg je voor passende oplossingen voor de klant en leveranciers. Je zorgt voor een strakke planning, uitstekende administratie en een klantgerichte aanpak.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een bachelor in een administratieve richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent communicatief, leergierig en stressbestendig.
  • Je hebt praktische kennis van Frans en Engels.
  • Je bent klant- en teamgericht en zeer administratief aangelegd.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job tot 1 oktober.
  • Een competitief salarispakket.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een team van ervaren collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Zij kunnen jou goed wegwijs maken en je ondersteunen. De locatie is Singelberg (Beveren).

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page