Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Operator Total Waste Management

Werkgever
Indaver
Locatie
Gent
Type contract
Bepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de met het bekijken van jouw planning want geen dag is hetzelfde. Daarna ga je snel aan de slag. Op de verschillende opslaglocaties op de site van onze klant haal je diverse afvalstoffen op die je naar de centrale locatie brengt. De laad- en loswerken doe je met een vorkheftruck. Je houdt toezicht op het afvalpark en je zorgt voor de juiste signalisatie en identificatie bij de opslaglocaties. Ook beheer je de voorraad lege vaten en bestel je tijdig nieuwe vaten.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij bent een klantgerichte operator die zorgvuldig en veilig te werk gaat. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden verlopen volgens de wensen en afspraken met deze klant. Bij onverwachte situaties zoek je samen met de klant en/of TWM-coördinator naar een gepaste oplossing. De planning en registratie van de afvoer van afvalstoffen en de transportadministratie zijn voor jou geen probleem. Je werkt zelfstandig en volgens de veiligheidsvoorschriften.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring; ervaring in de chemische of farmaceutische industrie is een sterke plus.
  • Je beschikt over een geldig vorkheftruckrijbewijs en bent ervaren.
  • Je hebt het VCA-diploma of je bent bereid dit te behalen.  Je werkt zelfstandig, nauwkeurig, veilig en klantgericht.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed.
  • Een tijdelijke functie tot al zeker einde maart
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op het afvalpark van een van onze klanten in Gent. Deze klant produceert een breed scala aan verpakkingsmaterialen. Je werkt er zelfstandig met ondersteuning van de TWM-coördinator.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page