Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Waste Treatment Officer

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een overleg met je collega’s. Daarna ga je snel aan de slag, want elke dag komen nieuwe aanvragen voor afvalstromen binnen die jij opvolgt tot afwerking. Je beheert o.a. de stalen van de afvalstromen en zorgt ervoor dat de analyseresultaten tijdig binnenkomen. Je vertaalt offertes en informatie van de afvalstof over onder andere tonnage, Eural-code etc. in Excel en in SAP. Je overlegt geregeld met de collega’s van Sales, zowel uit Ierland als uit het Verenigd Koninkrijk. Engels is hierbij onze voertaal, ook in SAP.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij bent, samen met de Outlet Manager de schakel tussen Sales en de interne en externe afvalverwerkingscentra. Je vormt de steunpilaar van de Outletmanager door te zorgen voor een uitstekende opvolging en administratie van de aanvragen van afvalstromen. Daarom kun jij heel klantgericht werken, ben je communicatief en pak je zelfstandig en proactief de zaken op. Bij problemen, bijvoorbeeld de weigering van afval bij een extern verwerkingscentrum, ondersteun je de Outlet Manager in zijn zoektocht naar oplossingen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een bachelor, bij voorkeur in milieu of scheikunde.
  • Je werkt zelfstandig vanuit een proactieve, communicatieve houding.
  • Je werkt zeer nauwkeurig in Excel, kennis van SAP is een meerwaarde.
  • Je bent heel goed in Nederlands en Engels, praktische kennis van het Frans is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Een tijdelijke tewerkstellig van vijf maanden

Waar kom je te werken?

Het team van Waste Treatment bestaat uit 29 collega’s, waarbij 11 collega Waste Treatment Officers, en valt onder het departement Sales & Marketing Industrial Waste Services. Je werkt in nauw overleg met een Outlet Manager aan wie je ook rapporteert. De locatie is Singelberg (Beveren).

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page