Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

Verantwoordelijke exploitatie

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een overleg met je directe collega’s. Jullie bespreken de productie en de onderhoudswerken en stemmen werkzaamheden af. Je start de controlerondes en checkt de deponie (niet-gevaarlijk afval), biologische waterzuivering, gaswinning en valorisatie. Ook de tijdelijke opslagfaciliteiten worden door jou gecontroleerd. Je zorgt ervoor dat de contractoren op de site hun werk doen volgens onze geldende kwaliteits- en veiligheidseisen.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als verantwoordelijke exploitatie breng je de diverse proces optimalisaties in kaart. De mogelijke aanpassingen toets je af met de procesingingenieur. Je werkt mee aan HAZOP/PLANOP risicoanalyses en implementeert de eventueel daaruit voortkomende maatregelen. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse werking van de installaties in overeenstemming is met de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. De productie moet zowel op de korte als middellange termijn voorzien in de klantbehoefte.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een master in wetenschappen (technisch of chemisch).
  • Je hebt ruime proceservaring op gelijkaardige installaties.
  • Je hebt goede kennis van MS Office, SAP en SharePoint.
  • Ervaring in leidinggeven is een meerwaarde.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé. 

Waar kom je te werken?

Je wordt leidinggevende van een klein hecht team dat werkt op de Indaver site Hooge Maey (Antwerpen). Dit team bestaat uit 2 operatoren, 1 weegbrugmedewerker, aangevuld met enkele contractoren. Je maakt deel uit van de afdeling anorganische behandeling en rapporteert aan de afdelingsmanager.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page