Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
 

 

IT Business Analyst

Werkgever
Indaver
Locatie
Antwerpen
Type contract
Onbepaalde duur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Wij zijn op zoek naar een IT Business Analysts en dit voor de SAP Interface. Je komt terecht in een team van 30 personen.

Vanuit het hoofdkantoor in Singelberg (Kallo) kun je als business analyst bij Indaver rekenen op een grote diversiteit aan werkzaamheden en uiteenlopende projecten. Vanuit de vraag van de business vertaal je bedrijfsprocessen naar IT oplossingen binnen de mogelijkheden van de beschikbare IT tools. Daarbij doorloop je het volledige traject: je analyseert de processen samen met de business en brengt ze in kaart. Jij geeft gevraagd advies, maar schrikt er ook niet van om dit ongevraagd te doen.Je benoemt daarbij de knelpunten en bedenkt oplossingen die je tenslotte implementeert en documenteert. Het overdragen van je opgebouwde kennis aan gebruikers behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Daarbij maak je gebruik van vooruitstrevende technologie (een recente SAP versie, Netweaver Portals, SuccessFactors, SAP CP, Mendix en SAPS/4HANA op termijn).

 

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Het doorgronden van de materie en het begrijpen wat nodig is om waarde te creëren voor Indaver en haar klanten vraagt om een kandidaat die analytisch sterk is en die gaat voor het resultaat. Iemand die impact wil maken dus! Je bent een gedreven en ondernemende professional die voorop wil lopen in ons vakgebied. Naast het hebben van analytische vaardigheden ben je ook communicatief heel sterk. Je bent klantgericht en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarbij pak je graag het voortouw en weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een Master diploma in een IT richting of gelijkwaardig door ervaring
  • Ervaring met projecten is een plus
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen een afdeling waar jij het verschil maakt voor de hele Indaver organisatie. Vanuit de locatie in Singelberg (Kallo) ondersteun je alle sites in Europa die gebruik maken van de centrale IT infrastructuur.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Share this page