Onze vacatures

We zijn constant op zoek naar mensen met dezelfde waarden als Indaver die hun ervaring en nieuwe ideeën met ons willen delen. We kijken ook uit naar jouw sollicitatie.

De vacatures zijn opgesteld in functie van het taalgebied en worden bijgevolg niet vertaald.
In de rechterkolom kan je doorklikken naar vacatures in de andere regio’s.

 

Business Developer Plastic2chemicals

29.07.2019 Kallo

Werkgever

Indaver

Ga voor duurzaam, een carrière lang

Indaver investeerde enkele jaren terug in een ontwikkelingsprogramma genaamd ‘Plastics2chemicals’ (P2C) waarbij naar een veilig recyclingproces werd gezocht voor bepaalde post-consumer plastics. Hiervoor zijn vandaag nog geen adequate recyclagemogelijkheden beschikbaar. De voortgang in dat proces gecombineerd met de urgentie naar duurzame oplossingen, maakt dat Indaver beslist haar P2C ontwikkelings- en investeringsprogramma te versnellen.

 

Business Developer Plastic2chemicals

Het business development team is daarom op zoek naar een Business Developer Plastic2chemicals. Het business development team neemt de voortrekkersrol in het uitwerken van circulaire projecten maar steeds met focus op realiteitszin en economische haalbaarheid.

 

 • Je geeft ondersteuning aan de business development manager, in het sterk gediversifieerd takenpakket eigen aan een first mover project.
 • Samen met het ingenieursteam evalueer je hoe het nieuw proces optimaal kan omgezet worden in een business met correcte economische return voor alle betrokken partijen
 • Je onderzoekt de economische haalbaarheid van samenwerkingen en investeringen.
 • Business cases werk je uit en je zorgt voor de nodige finetuning
 • Je prospecteert naar potentiële partners
 • Je synthetiseert in management presentaties
 • Contractonderhandelingen voor inname van kunststof afval en afname van base chemicals.zal je mee supporteren
 • Daarnaast zal je diverse taken begeleiden met ondersteuning van Indaver experts zoals: Reach registraties, IP protection, LCA, etc

Jouw werkplek is in Kallo op wandelafstand van stopplaats Waterbus. In functie van de opdracht verplaats je jezelf naar andere locaties.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

 • Je bent Master in de Ingenieurswetenschappen (Burgerlijk Ingenieur, Handelsingenieur, Bio-ingenieur).
 • Als schoolverlater of iemand met enkele jaren ervaring ben je zeker welkom.
 • Meewerken aan de realisatie van circulaire economie boosten jouw motivatie en gedrevenheid.
 • Je bent sterk analytisch en je weet gericht te synthetiseren.
 • Je bent service minded, met focus op business groei en realiseren van projecten.
 • Als persoon ben je communicatief, samenwerkingsgericht en een self starter met een no-nonsense attitude.
 • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels.

 

Aanbod

Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf waar je een veelzijdige job met verantwoordelijkheid en groei zal opnemen binnen een enthousiast team. Natuurlijk investeren we samen in je carrière en voorzien we de nodige opleidingen.
Indaver biedt een competitief salarispakket aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen. Zo bieden we een sterk uitgebouwd en uitgebalanceerd mobiliteitspakket aan onze werknemers, waarbij er gekozen kan worden uit een combinatie van bedrijfswagen, bedrijfsfiets, een mobility app voor woon-werk trein, tram, bus, deelfiets en waterbus.


Indaver
Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

 

Type contract

Onbepaalde duur

Locatie

Indaver Kallo

Share this page