Je toekomst begint bij Indaver

Pas afgestudeerd en klaar om de arbeidsmarkt te verkennen? Zin om je carrière een vliegende start te geven? Maar vooral: goesting om te ontdekken, te leren en te groeien? Bij Indaver schiet je meteen uit de startblokken.

Jouw toekomst bij Indaver, daar investeren we graag in. Daarom geven we je alle kansen om je talenten ten volle te ontwikkelen, volgens je eigen interesses en noden. En dat in een internationale, duurzame organisatie waar inzet en enthousiasme altijd beloond worden. 

Het verhaal van Erwin

Dat we starters met open armen ontvangen, weet ook Erwin. Hij coacht Eline, een startende ingenieur uit zijn team, en weet als geen ander hoe we bij Indaver investeren in jongeren.

Starters aan het woord

Of jongeren zich hier goed voelen? Ramses, Lore, Carl, Eline en Wouter zitten alvast helemaal op hun plaats. Zij vertellen je graag alles over hun eerste maanden bij Indaver.

Ramses: “Indaver is als een grote familie. Iedereen is open en behulpzaam, en er wordt altijd naar je mening geluisterd.”

Ontdek het verhaal van Ramses

Lore: “Iedereen krijgt inspraak in de organisatie. Binnen de eigen afdeling, maar ook daarbuiten. En dan maakt het niet uit of je een starter bent of dertig jaar ervaring hebt: elke stem wordt gerespecteerd.”

Ontdek het verhaal van Lore

 Carl: “Als millennial ben ik hier gestart met een nieuwe kijk op de dingen, terwijl ik van ervaren collega’s enorm veel bijleer.”

Ontdek het verhaal van Carl

Eline: “Ik werk hier nog geen jaar, en toch krijg ik, als ‘jonkie’ alle vertrouwen om bij te leren, initiatief te tonen en ideeën op tafel te gooien.”

Ontdek het verhaal van Eline

Wouter: “Dat ik kan meewerken aan een groenere en duurzamere economie, motiveert mij elke dag.”

Ontdek het verhaal van Wouter

 

Vind hier onze vacatures.

 

 

Share this page