Kenrick de Dreu, Projectleider bij Indaver Impex

Vrije Vogel

Wat maakt Indaver tot een fijne werkgever? Kenrick de Dreu heeft het antwoord direct klaar: vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid.

Tien jaar geleden begon hij als technisch operator bij Indaver Impex. “Een mooie baan waarbij ik veel van Nederland, België, Frankrijk en Engeland heb gezien, ik voelde me echt een vrije vogel”, vertelt Kenrick. “Als operator bepaal je, binnen de afspraken en doelen die zijn gesteld, je eigen ritme en werkwijze. Klanten zijn bovendien altijd blij je te zien. Zij hebben een probleem met hun slibontwatering en ik, soms met een of twee collega’s, kom dat oplossen. Als het vervolgens gelukt is, heb ik er ook een goed gevoel bij.”

Hotel

Als operator kon hij soms wel een week van huis zijn. “Bij grote klussen die verder weg zijn, gaan we een hotel in. Er wordt altijd goed voor ons gezorgd. Daarna kun je aangeven of je een paar dagen thuis wilt blijven of dat je doorgaat naar een volgende klus. De planning is in overleg flexibel genoeg en iedereen houdt de balans tussen werk en privé in de gaten.”

Nieuwe functie

Inmiddels is Kenrick projectleider bij Impex geworden. “Ik gaf aan dat ik me wilde ontwikkelen en kreeg die kans, eerst als coördinator en nu als projectleider. Ik vind het echt gaaf dat Indaver luistert en in medewerkers investeert. Nu ben ik verantwoordelijk voor een tiental projecten die ik ook geregeld op locatie opvolg. Dus dat gevoel van vrije vogel is zeker nog niet weg en elke dag is nog steeds anders. Mijn werk als leidinggevende vind ik interessant en is een mooie, persoonlijke ontwikkeling. Op kantoor werk ik met drie enthousiaste collega’s waarmee het goed sparren is. De sfeer onder de collega’s van Impex is trouwens altijd goed, of we nu op kantoor zitten of op locatie.”

"Als Operator bepaal je, binnen de afspraken en doelen die zijn gesteld, je eigen ritme en werkwijze. Een mooie baan waarbij ik veel van Nederland, België, Frankrijk en Engeland heb gezien, ik voelde me echt een vrije vogel.”
Kenrick de Dreu, Project Manager

Share this page