Blij(f) onderweg bij Indaver

Ga voor duurzaam, een carrière lang

Afval is 'serious business'. Daar moet je bij Indaver niemand van overtuigen. Elke dag zetten we tonnen afval om in energie en recupereren we zoveel mogelijk grondstoffen voor hergebruik. Samen beschermen we het milieu en maken we werk van een duurzame circulaire economie waarin producten en materialen een tweede leven krijgen. Want afval heeft wel degelijk toegevoegde waarde. Dat is ons engagement. 

Duurzame inzetbaarheid, daar gaan we samen voor. Indaver helpt jou doorheen je loopbaan te sporen en een route op maat uit te stippelen langs vier grote lijnen: Gezond, Competent, Goesting en In Balans. We helpen de nodige kennis te ontwikkelen om enthousiast nieuwe uitdagingen aan te gaan. Samen werken aan duurzame inzetbaarheid loont voor mens en bedrijf.

Werken bij Indaver 

Indaver heeft vestigingen over heel Europa. In België zijn we met 650 collega's, verdeeld over verschillende sites. Daar kent iedereen elkaar. In dat vriendschappelijk klimaat werken we hard aan innovatieve oplossingen voor veilig en duurzaam afvalbeheer. 

Wil je weten hoe het is om bij Indaver te werken? Lees dan het verhaal van enkele collega’s. Overtuigd? Bekijk dan onze vacatures.

 

Share this page