Leveranciersrelatie


Integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn essentieel om in een complexe wereld zaken te doen. Een bedrijf kan niet groeien zonder een duurzame vertrouwensband met zijn stakeholders. Indaver verwacht daarom ook van haar leveranciers/partners dat ze engagement tonen op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Onze Charter voor Duurzaam Aankoopbeleid en Gedragscode voor leveranciers weerspiegelen onze inzet voor duurzame ontwikkeling en om zaken te doen met partners die ook een dergelijke verbintenis zijn aangegaan of bezig zijn dit te doen. 
Samen met onze leveranciers willen we verantwoorde praktijken in het algemeen en in onze hele toeleveringsketen bevorderen. Onze ambitie is ervoor te zorgen dat al onze partners onze waarden erkennen en ons engagement delen om op een ethische, legale en maatschappelijk verantwoorde manier zaken te doen. We proberen om voortdurend verbeteringen aan te brengen op het gebied van mensenrechten, arbeidsnormen en het milieu en om elke vorm van corruptie tegen te gaan. 

Download

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met
ComplianceOfficer(at)indaver(dot)com

Certificates Indaver nv

 

Share this page